Om NollBudgetBolaget.org

NollBudgetBolaget är en site som riktar sig till vi vet inte riktigt vem och handlar om vi vet inte riktigt vad, men för tillfället så är det mest festivalbilder och någon enstaka festivalnyhet på sidan. Vi tar gärna emot förslag och material från besökare så att vi kanske kan få lite liv i sidan.

Siten har funnits sedan tidernas begynnelse, eller i alla fall sen 2000/2001 eller något sådant då sidan från början låg på ett geocities-konto. Därifrån flyttade sidan sen till en gammal skruttig dator hemma hos mig, Mikael. Efter denna traumatiska upplevelse så levde NBB även ett kort tag på en ganska så snabb och fin dator som dock blev av med sin fasta internetuppkoppling. Ett tag låg sidan även på en server i Holland. Utrymmet på servern hyrde vi av Magiska Molekyler. Numer så ligger sidan återigen på en dator i min ägo, denna gång en betydligt snabbare dator med 2/0.5 Mbps-lina.

För tillfället (och säkert under en lång tid framåt) så är sidan inte helt klar, fattas fortfarande en gästboksfunktion och lite annat, plus att delar av den HTML som vi använder är allt annat än bra, men det kommer mer snart och vi har i alla fall festivalbilder..